Wellness & Beauty De Parel
Home Aanbiedingen HL Quick Treatments

Geniet van een HL quick treatment en voel u weer als herboren! Onderstaande behandelingen bieden zichtbare resultaten in minder dan 30 minuten, het is een optimale boost voor uw huid. Kies uit 3 varianten:

Express DeStress behandeling

Bio-Repair HL

Een behandeling die schade aan huidcellen voorkomt en herstelt, en die de natuurlijke herstelmechanismen in de huid stimuleert. De behandeling verfijnt de huidstructuur en verzacht én verminderd overgevoeligheid en roodheid.


Get Glowing

Age defense HL

Een behandeling om de huid te revitaliseren. Dit met voedende en enzymatische werkstoffen om de huid weer energie en een stralende glow te geven.


Facial Energizer

Hydratie vitalize HL

Een onderhoudende behandeling die zorgt voor optimale hydratatie. Het verzacht de verschijning van fijne lijntjes in de huid. Bovendien stimuleert de collageen de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Deze aanbiedingen zijn nu met kennismakingskorting van € 37,50 voor slechts € 29,50 p.p.

Geldig t/m 30 september 2019.

Andere aanbiedingen

vanaf
€ 112,50

In de maand september ontvangt u veel voordeel op een 10- of 20-badenkaart van de sauna.

€ 35,-

Met deze Sauna zomerspecialspecial koopt u extra voordelig een 3-badenkaart. Deze kaart is geldig t/m 30 september 2019 en is inclusief...

€ 49,50

De Summer Special bestaat uit toegang tot het saunalandschap, een gezonde maaltijd en een ontspannende behandeling naar keuze!