Wellness & Beauty De Parel
Home Aanbiedingen Moeder en dochter duobehandeling

Op zoek naar een leuk en gezellig uitje tijdens deze zomervakantie? Ga dan voor onze gezellige moeder en dochter gezichtsbehandeling in onze duo-salon.


Deze behandeling bestaat uit: oppervlaktereiniging, dieptereiniging met peeling, het verwijderen van onzuiverheden en een gezichtsmasker en een afsluitende dagverzorging.


Deze aanbieding reserveert u nu voor slechts € 69,50 voor 2 personen en is inclusief het lakken van de nagels in een zomerse kleur (handen of voeten, een basis en kleurlak).


Speciaal voor meiden van 6 t/m 12 jaar hebben wij de Beautiful Girl Behandeling. De eerste echte schoonheidsbehandeling én je wordt ook nog eens mooi opgemaakt. Is uw dochter onder de 12 jaar dan verwennen we haar met de Beautiful Girl Behandeling. Deze behandeling is aangepast op haar leeftijd en inclusief make-up. Vanaf 12 jaar passen wij de bovenstaande behandeling toe.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2017.

Andere aanbiedingen

slechts
€ 75,-

Duo rugbehandeling van 55 minuten, waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijk geurende producten van Morjana. U beleeft een reis door Marokko in combinatie...

slechts
€ 30,-p.p.

Profiteer deze zomer van een spetterende aanbieding! Met de Sauna Zomeractie kunt u drie keer genieten van een heerlijk saunabezoek voor maar € 30,-.

...
v.a.
€ 19,50p. st.

De zomer is in zicht! Ga nu voor een van onze 5 Summerbreak Wellness Treatmens en kom even helemaal tot rust. Leuk in combinatie met een arrangement of...