Wellness & Beauty De Parel
Home Aanbiedingen Nazomer Hammam-weken

Deze nazomer kunt u kennismaken met 2 nieuwe behandelingen: het Imperial Luxe Lichaamsritueel en het Sublime Luxe Gezichtsritueel.

  Imperial Luxe Lichaamsritueel

  Het Imperial Luxe Lichaamsritueel neemt u mee in de wereld van honing van zoete, kostbare nectar. Deze prachtige geur en textuur kalmeren de geest en laten een zijdezacht gevoel achter. De behandeling heeft een verjongende en helende werking, en is geschikt voor ieder huidtype. De huid raakt merkbaar gehydrateerd, zacht en verzorgd.

   Inclusief: mediterrane thee, body wash, honey almond scrub, honey delicious body wrap, honey melting jelly en sensual balm.
    Deze behandeling van 75 minuten reserveert u nu voor maar € 59,50.

     Sublime Luxe Gezichtsritueel

     Het Sublime Luxe Gezichtsritueel geeft u een fantastisch moment van zoete en verfrissende zachtheid, een ware verwensessie voor uw gezicht. Speciaal voor de droge en gevoelige huid.

      Inclusief: mediterrane thee, gentle rose face cleansing, sublime peeling, elixer massage, honey gel, oriental peel off mask en sublime intense crème.
       Deze behandeling van 55 minuten reserveert u nu voor maar € 49,50.

Andere aanbiedingen

Relax arrangement
slechts
€ 49,50p.p.

Bent u toe aan een dagje totale ontspanning? Geniet dan van het Mediterrane Relax Arrangement en kom even helemaal tot rust. 

  Dit arrangement is...

v.a.
€ 120,-p.p.

Profiteer deze maand van veel voordeel op de abonnementen voor de sauna!

  U ontvangt maar liefst 20% korting op de 10- en 20-badenkaarten:

  ...