Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Hand- & voetverzorging

Goed verzorgde handen en voeten zijn erg belangrijk. De Parel biedt verschillende mogelijkheden om uw lichaam te verzorgen en te ontspannen. Natuurlijk afgestemd op uw klachten of wensen. Let op! Al onze behandelingen zijn op afspraak. Tel.: 0118 – 588276 De Parel biedt verschillende mogelijkheden die afgestemd zijn op uw klachten of wensen.

Terug naar overzicht

Voetverzorging

Een voetverzorgings behandeling (pedicure) bestaat o.a uit het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten.

Cosmetische voetverzorging:
Een ontspannende behandeling, met een kruidenvoetbad een heerlijke scrub behandeling, verzorgen van de nagelriemen een ontspannende voetmassage en een transparante basecoat voor de nagels.
 

 1. Cometische voetverzoring: 45 minuten
  € 37,50
 2. Pedicure excl. lakken
  € 40,00
 3. Extra lakken bij manicure of pedicure incl. flesje nagellak
  € 10,00
Handverzorging

Een handbehandeling (manicure) bestaande uit:

 • Verzorgende handpeeling
 • Vijlen van de nagels
 • Verzorgen van de nagelriemen
 • Handmasker
 • Afsluitend worden de handen gemasseerd met een handcrème en wordt een nagelverharder of basecoat aangebracht op de nagels.
 1. Manicure excl. lakken
  € 40,00
 2. Extra lakken bij manicure of pedicure incl. flesje nagellak
  € 10,00
Gellak

Geen kunstnagels, maar versteviging van de natuurlijke nagel met gellak. De gellak is een sterke, transparante, elastisch gel, die zeer dun aangebracht wordt op de nagels. Hiermee heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels. Eindresultaat: prachtig glanzende verzorgende nagels. De lak blijft langer mooi zitten en verstevigt de natuurlijke nagel. Meerdere kleuren zijn mogelijk: van transparant tot verschillende mooie herfsttinten. De gel lak blijft gemiddeld 2 tot 3 weken zitten (afhankelijk per persoon). De nagels groeien door en de lak zal na deze periode verwijderd of opnieuw aangebracht moeten worden.

De mogelijkheden zijn:

 • Gel lak in combinatie met manicure
 • Gel lak versteviging transparant
 • Gel lak versteviging met kleur

Wij verwijderen alleen oude gellak van ons eigen merk en in combinatie met een nieuwe laag gellak.

 1. Gel lak in combinatie met manicure
  € 49,50
 2. Gel lak versteviging transparant
  € 20,00
 3. Gel lak versteviging met kleur
  € 25,00
 4. Verwijderen oude laag gel lak
  € 10,00
Rock your nails

Maak kennis met het gemak van Shellac. Een hybride nagellak, die men draagt als een gelnagellak. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac zorgen voor een schitterend resultaat dat wel twee weken lang mooi blijft. Met stempels creëert onze nailart-specialiste een mooie print die de nagels laat stralen.

 1. Een set Shellacnagels inclusief nailart op twee nagels
  € 25,00
 2. Volledige set nailart op alle nagels
  € 30,00
Paraffine bad

Paraffinepakking voor handen of voeten. Een Paraffine hand of voetpakking is de oplossing voor een extreem droge huid met kloofjes. Deze behandeling verzorgd, voedt, verzacht en geeft een ontspannen gevoel.

 1. Paraffinebad voor handen of voeten
  € 10,00