Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Klassieke massages

Ons wellnesscentrum biedt vele massages aan, van de klassieke ontspanningsmassage tot een Marokkaanse Hammam massage. Droom heerlijk weg terwijl onze specialisten de spanning uit uw lichaam wegkneden.

Terug naar overzicht

Ontspanningsmassage

Heeft u behoefte aan totale ontspanning? Kies dan onze ontspannende oliemassage van 55 minuten. Ook mogelijk als massage van 25 minuten voor bijvoorbeeld alleen nek, schouders en rug.

 1. 25 minuten
  € 32,50
 2. 55 minuten
  € 61,50
Ontspanningsprogramma (massage-steampack)

Geniet van een rug-, nek- en schoudermassage in combinatie met een Hydro-steampack; een warmtepakking voor de rug.

Uit ontspannende overwegingen vinden onze massages niet plaats in een duo-salon.

 1. 55 minuten
  € 48,50
 2. Duomassage & steampack prijs voor 2 p.
  € 88,50
Hoofdhuid-, nek- en schoudermassage

Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. Deze massage is uitermate geschikt wanneer u last heeft van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders. Door deze blokkades op te heffen met een massage, ontspant u direct.

 1. 25 minuten
  € 32,50
Sportmassage

Nek-, rug- , schouder- en benenmassage

Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. De sportmassage is een zeer doelmatige massage, gericht op herstel van de spier en is geschikt voor sporters en niet-sporters.

 1. 25 minuten
  € 32,50
 2. 55 minuten
  € 61,50
Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is, zoals het woord al zegt, een massage met ‘warme’ stenen. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat men dieper in het spierweefsel kan komen wat de massage nog meer ten goede komt.

 1. 25 minuten
  € 32,50
 2. 55 minuten
  € 61,50
Voetreflex

Het principe van deze oude geneeswijze is dat bepaalde lichaamsdelen verbonden zijn met plaatsen op de voet. Door op de juiste wijze en op de juiste plaats op de voet te drukken kan stress worden weggenomen, wordt pijn verlicht en de gezondheid bevorderd.

 1. 55 minuten
  € 61,50