Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Lichaamsbehandeling

Onze lichaamsbehandelingen bieden, naast ontspanning en verwenning, daadwerkelijk resultaten bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht, spier- en gewrichtsklachten. Ontdek zelf welke behandeling het beste bij u past.

Terug naar overzicht

Lichaamspeeling (scrub)

Een reinigende behandeling voor het lichaam waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Uw huid voelt na deze behandeling weer zacht en schoon aan. Goede voorbereiding voor het zonnebaden en een lichaamspeeling voorafgaand aan een lichaamspakking geeft nog een beter resultaat.

 1. Lichaamspeeling
  € 27,50
 2. Lichaamspeeling met lichaamspakking
  € 57,50
Lichaamspakkingen

De verschillende pakkingen hebben allemaal een eigen werking. Zo kan een pakking zeer geschikt zijn voor spierpijn, klachten of vermoeide/gezwollen ledematen. Er zijn ook pakkingen die hydraterend, afslankend, ontspannend of ontstekingsremmend werken. Erg populair is de cacaopakking, bijzonder geschikt bij het streven naar een passend gewicht en tevens goed voor een verbetering van de doorbloeding.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

 1. Lichaamspakking 45 min.
  € 42,50
 2. Lichaamspakking 2 pers.
  € 75,00
Bad
Hydromassagebad

Heerlijk ontspannend verwarmd bad met onderwater massage. In combinatie met etherische oliën of algen geeft deze behandeling een ontspannende en ontgiftende werking.

 1. Hydromassagebad
  € 17,50
Vibrosaun

De Vibrosaun combineert sauna en massage. De vibratie heeft een frequentie die afgestemd is op het onderbewuste. Hierdoor wordt stress gereduceerd. Vooral indien het gecombineerd wordt met passende ontspanningsmuziek. Het masserende ligbed zorgt ervoor dat de gebruiker op een aangename en ontspannen wijze een bepaalde spierspanning behoudt. Therapeutische hulp bij reumatische en arthrofische pijnen.

 1. 25 minuten
  € 14,50
Ontharen met hars

Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Het aangroeien gebeurt altijd met een zachte (haar)punt, zodat in tegenstelling tot scheren, na het harsen nooit harde stoppels zullen ontstaan.

In het beautycentrum kunt u terecht voor harsen van de onder en bovenbenen, oksels, bikinilijn, rug, borst, armen

 1. Onderbenen harsen
  € 28,50
 2. Onder- en bovenbenen harsen
  € 42,50
 3. Harsen deel rug
  € 29,00
 4. Harsen gehele rug
  € 41,50
 5. Harsen bikinilijn
  € 29,00
 6. Harsen oksels
  € 17,50