Wellness & Beauty De Parel
Home Aanbiedingen ‘Badkleding mag’-ochtenden

Heerlijk verfrissend onderdompelen in onze baden en ontspannen in de sauna… ziet u dit wel zitten, maar is een wellness bezoeken zonder badkleding niets voor u? Bezoek dan eens onze ‘Badkleding mag’-ochtenden.


In de maand augustus is onze sauna iedere woensdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur te bezoeken met óf zonder badkleding. Na 13.00 uur heeft u zeker de mogelijkheid om rustig aan te kleden, een behandeling* te ondergaan of heerlijk te lunchen in ons restaurant met buitenterras.


Het tarief voor deze ochtend is €10,- p.p.


*Behandelingen dient u vooraf reserveren.
Algemene informatie badkleding dagen

Zelf meebrengen of te huur: Twee grote handdoeken, badjas/ omslagdoek, badslippers.
Op badkledingdagen kunt u van al onze Wellness faciliteiten genieten in uw badkleding. In het restaurants, ligbedden, rustruimte, op het terras is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht. Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme, droge ruimtes, waaronder de sauna, rustruimte en voetenbaden plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten. Nauwsluitende badkleding zwembroek, badpak of bikini heeft de voorkeur. De "lange" zwemshorts zijn niet toegestaan.

Andere aanbiedingen

€ 29,50

Geniet van een HL quick treatment en u voelt zich als herboren! Onderstaande behandelingen bieden zichtbare resultaten in minder dan 30 minuten, het is een...