Wellness & Beauty De Parel
Home Aanbiedingen Winter facial treatments

Tijdens deze behandelingen werken wij met producten en cosmetische fruitzuur peelings volgens de formules van het professionele merk HL. Naast onze anti-age behandeling, voor het verstevigen van de huid en het verminderen van rimpels, behandelen wij ook een beschadigde, doffe of verslapte huid.


Vitalize Hydration


Een behandeling met actieve concentraten Hyaluron en Vitamine A. HYDRATION verhoogt vochtigheid in de huid, verstevigt de huidtextuur, verzacht fijne lijntjes en revitaliseert een doffe huid. Voor de zeer droge huid is deze behandeling aan te bevelen, maar ook voor alle andere huidtypes is deze behandeling geschikt. De behandeling duurt 90 minuten en is inclusief fruitzuur peeling en een gipsmasker.


Nu met winter facial korting van € 72,50 voor € 65


Deze aanbieding loopt t/m 28-02C the Success


Een behandeling met hoge concentratie van vitamine C, één van de krachtigste antioxidanten in de natuur. ANTI AGE stimuleert de collageen aanmaak, neemt een huidtextuur weg en verhoogt de soepelheid. Het helpt het huidverouderingsproces te vertragen en corrigeert schade. Ook helpt het tekenen als gevolg van leeftijd en blootstelling aan de zon te verminderen, voor een jeugdige en stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, duurt 90 minuten en inclusief fruitzuur peeling


Nu met winter facial korting van € 72,50 voor € 65


Deze aanbieding loopt t/m 28-02Soothing Treatment


Een behandeling met essentiële vitamines waaronder E, F en H die dienen als antioxidanten en een hoge concentratie plantenextracten zoals Broccoli, Grape, Olive en Aloë. De CALM RED-lijn werkt om de gevoelige huid te kalmeren en versterkt het natuurlijke immuunsysteem van de huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, maar wordt met name aanbevolen voor een gevoelige huid die vatbaar is voor roodheid. De behandeling duurt 90 minuten en is inclusief fruitzuur peeling.


Nu met winter facial korting van € 72,50 voor € 65


Deze aanbieding loopt t/m 28-02Bio Repair


Een behandeling met actieve concentraties van vitamine E, een natuurlijk reparatiecomplex, verzachtende Aloë Vera, kamille en Jojoba om huidproblemen (droogte/fijne lijntjes) die worden veroorzaakt door stress en milieu(vrije radicalen) te helpen beheersen en te corrigeren. BIO REPAIR biedt langdurig vocht en antioxidanten, verzacht en kalmeert de huidtextuur, helpt de effecten van schadelijke omgevingsfactoren, stress en biologische veroudering te corrigeren. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt ten zeerste aanbevolen voor de gevoelige huid en is tevens geschikt om beschadigde huid te herstellen (repair) en de vermoeide, doffe huid een boost te geven. De behandeling duurt 90 minuten en is inclusief fruitzuur peeling.


Nu met winter facial korting van € 72,50 voor € 65


Deze aanbieding loopt t/m 28-02

Andere aanbiedingen

€ 29,50

Geniet van een HL quick treatment en u voelt zich als herboren! Onderstaande behandelingen bieden zichtbare resultaten in minder dan 30 minuten, het is een...

€ 25,-

Kom na het werken lekker genieten in de sauna. Wie heeft daar nou geen behoefte aan na een dag lang werken? Deze special omvat: