Wellness & Beauty De Parel
Home Arrangementen Aqua fit & Relax arrangement

Wist u dat het gebruik van de sauna na een inspannende activiteit een optimaal effect heeft op de gezondheid? Daarom staat bij dit arrangement zowel inspanning als ontspanning centraal.

Kom het zelf ervaren! Dit arrangement is inclusief onbeperkt gebruik van ons saunalandschap, een lunch en drankje naar keuze (m.u.v. smoothies en milkshakes) en een wateractiviteit naar keuze (40 minuten):

Fifty fit*
Fifty Fit is te vergelijken met gymnastiek in het water. De les vindt plaats in het warmwaterbad (33 graden) en staat onder begeleiding van een deskundige instructeur. In de les komen diverse mobiliserende, ontspannings- en vaardigheidsoefeningen aan bod, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen. Fifty Fit wordt in ondiep water gegeven, dit maakt het mogelijk dat u ook kunt deelnemen aan de lessen als u niet kunt zwemmen. Er wordt in een gezellige, en ontspannen sfeer gewerkt aan het soepel houden van spieren en gewrichten.

Aqua fitness**
Aquafitness is een vorm van training waarbij door lopen en spiergerichte oefeningen in het water uw conditie op peil gehouden of verbeterd wordt. Door het gebruik van verschillende oefenmaterialen en wisselende muziek wordt gezorgd voor de nodige variatie in de lessen. Het voordeel van aquafitness is dat u traint zonder pezen, spieren en gewrichten overmatig te belasten, omdat u geen contact heeft met de bodem van het zwembad.

Verloop van de dag
Bij aankomst meldt u zich bij het sportcafé van Vrijetijdscentrum de Parel. In het zwembad doet u mee aan een wateractiviteit naar keuze. Na de wateractiviteit maakt u onbeperkt gebruik van het saunalandschap in Wellness & Beauty de Parel. Op een door u gewenste tijd kunt ook nog genieten van een heerlijk lunchgerecht naar keuze inclusief een drankje (m.u.v. de smoothies en milkshakes).

*Het arrangement aqua fit & relax met de keuze Fifty fit͛ is alleen mogelijk op maandagen.
**Het arrangement aqua fit & relax met de keuze voor aqua fitness is alleen mogelijk op vrijdagen.

Dit arrangement boekt u voor slechts € 25,- p.p.
Geeft u in de reservering aan op welke dag en met welke activiteit u het arrangement kiest?

Andere arrangementen

€ 35,-

Kom even helemaal tot rust met het Basis Relax Arrangement. U wordt vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en zij overhandigt u een badjas en handdoekset.

€ 65,-

Geniet van een heerlijke Oosterse behandeling en kom helemaal tot rust.

€ 67,50

De paarse lavendelplant staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen.