Wellness & Beauty De Parel
Home Arrangementen Parel Vitaal

In samenwerking met TOM Centrum Domburg is er een speciaal pakket samengesteld. Het TOM Centrum biedt totaaltherapie aan. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de klachten, hoe iemand is en hoe iemand functioneert. Ook de psychische gesteldheid en emoties komen aan bod. Deze kunnen een rol spelen bij het ontstaan ban bepaalde klachten. Daarnaast wordt er gekeken naar het eetpatroon en welke veranderingen hierbij kunnen helpen.

Bij de behandeling wordt gebruikgemaakt van technieken uit cranio-sacraaltherapie, osteopathie, manuele therapie, Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM), Ayurveda, orthomoleculaire geneeskunde (voeding) en fysiotherapie.

Na het omkleden, krijgt u uitleg over het programma en een rondleiding door het sauna landschap, waar u de hele dag onbeperkt toegang tot heeft.  In het TOM-centrum krijgt u een totale lichaamscheck-up van 60 minuten door de totaaltherapeut.

Tijdens de lichaamscheck-up loopt de totaaltherapeut uw gehele lichaam langs en corrigeert waar nodig.

Er wordt vervolgens een advies gegeven op basis van de check-up.

Let op: niet boekbaar in het weekend.

Meer info http://tomcentrum.nl/

Andere arrangementen

€ 35,-

Kom even helemaal tot rust met het Basis Relax Arrangement. U wordt vriendelijk ontvangen door de gastvrouw en zij overhandigt u een badjas en handdoekset.

€ 65,-

Geniet van een heerlijke Oosterse behandeling en kom helemaal tot rust.

€ 67,50

De paarse lavendelplant staat bekend om zijn rustgevende en kalmerende eigenschappen.