Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Hand- & voetverzorging

Goed verzorgde handen en voeten zijn erg belangrijk. De Parel biedt verschillende hand- en voetbehandelingen, afgestemd op uw klachten en wensen.

Terug naar overzicht

Voetverzorging

Een voetverzorgingsbehandeling (pedicure) bestaat o.a. uit het verwijderen van eelt en likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. We geven u adviezen en nemen zoveel mogelijk klachten weg.

Cosmetische voetverzorging:
Een ontspannende behandeling met een kruidenvoetbad, een heerlijke scrubbehandeling, verzorging van de nagelriemen, een ontspannende voetmassage en een transparante basecoat voor de nagels.
 

 1. Cometische voetverzoring: 45 minuten
  € 37,50
 2. Pedicure excl. lakken
  € 40,00
 3. Extra lakken bij manicure of pedicure incl. flesje nagellak
  € 10,00
Handverzorging

Een handbehandeling (manicure) bestaande uit:

 • Verzorgende handpeeling
 • Vijlen van de nagels
 • Verzorgen van de nagelriemen
 • Handmasker
 • Afsluitend worden de handen gemasseerd met een handcrème en wordt een nagelverharder of basecoat aangebracht op de nagels.
 1. Manicure excl. lakken
  € 40,00
 2. Extra lakken bij manicure of pedicure incl. flesje nagellak
  € 10,00
Gellak

Versteviging van de natuurlijke nagel met gellak. Gellak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht wordt op de nagels. Hierdoor heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels. Eindresultaat: prachtig glanzende, verzorgde nagels. De lak blijft mooi zitten (2 tot 3 weken) en verstevigt de natuurlijke nagel. Meerdere kleuren zijn mogelijk: van transparant tot verschillende mooie herfsttinten. De nagels groeien door en de lak zal na deze periode verwijderd of opnieuw aangebracht moeten worden.

De mogelijkheden zijn:

 • Gellak i.c.m. manicure
 • Gellakversteviging transparant
 • Gellakversteviging met kleur
 1. Gel lak in combinatie met manicure
  € 49,50
 2. Gel lak versteviging transparant
  € 20,00
 3. Gel lak versteviging met kleur
  € 25,00
Rock your nails

Maak kennis met het gemak van Shellac. Een hybride nagellak die men draagt als een gelnagellak. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND Shellac zorgen voor een schitterend resultaat, wel twee weken lang. Met stempels creëert onze nailart-specialiste een mooie print die de nagels laat stralen.

 1. Een set Shellacnagels inclusief nailart op twee nagels
  € 25,00
 2. Volledige set nailart op alle nagels
  € 30,00
Paraffinebad

Paraffinepakking voor handen of voeten. Een Paraffine hand- of voetpakking is de oplossing voor een extreem droge huid met kloofjes. Deze behandeling verzorgt, voedt, verzacht en geeft een ontspannen gevoel.

 1. Paraffinebad voor handen of voeten
  € 10,00