Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Hand- & voetverzorging

Goed verzorgde handen en voeten zijn erg belangrijk. De Parel biedt verschillende hand- en voetbehandelingen, afgestemd op uw klachten en wensen.

Terug naar overzicht

Pedicure

Een voetverzorgingsbehandeling (pedicure) bestaat o.a. uit het verwijderen van eelt en likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. We geven u adviezen en nemen zoveel mogelijk klachten weg.

 1. Pedicure excl. lakken
  € 42,00
 2. Extra lakken bij pedicure incl. flesje nagellak
  € 10,00
Cosmetische voetverzorging

Een ontspannende behandeling met een kruidenvoetbad, een heerlijke scrubbehandeling, verzorging van de nagelriemen, een ontspannende voetmassage en een transparante basecoat voor de nagels.

 1. Cometische voetverzoring: 45 minuten
  € 41,00
Manicure

Een manicure (handbehandeling) bestaande uit:

 • Verzorgende handpeeling
 • Vijlen van de nagels
 • Verzorgen van de nagelriemen
 • Handmasker
 • Afsluitend worden de handen gemasseerd met een handcrème en wordt een nagelverharder of basecoat aangebracht op de nagels.
 1. Manicure excl. lakken
  € 42,50
 2. Extra lakken bij manicure of pedicure incl. flesje nagellak
  € 10,00
Paraffinebad

Momenteel niet boekbaar.

 1. Paraffinebad voor handen of voeten
  € 10,00
CND Gellak

Versteviging van de natuurlijke nagel met gellak. Gellak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht wordt op de nagels. Hierdoor heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels. Eindresultaat: prachtig glanzende, verzorgde nagels. De lak blijft mooi zitten (2 tot 3 weken) en verstevigt de natuurlijke nagel. Meerdere kleuren zijn mogelijk: van transparant tot verschillende mooie tinten. De nagels groeien door en de lak zal na deze periode verwijderd of opnieuw aangebracht moeten worden.

 1. CND Shellac behandeling
  € 28,50