Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Klassieke massages

Ons wellnesscentrum biedt vele massages aan, van een klassieke ontspanningsmassage tot een Marokkaanse Hammam massage. Droom heerlijk weg terwijl onze specialisten de spanning uit uw lichaam wegkneden.

Terug naar overzicht

Ontspanningsmassage

Heeft u behoefte aan totale ontspanning? Kies dan onze ontspannende oliemassage van 55 minuten. Ook mogelijk als massage van 25 minuten voor bijvoorbeeld alleen nek, schouders en rug.

 1. 25 minuten
  € 32,50
 2. 55 minuten
  € 61,50
Ontspanningsprogramma (massage-steampack)

Geniet van een rug-, nek- en schoudermassage in combinatie met een Hydro-steampack: een warmtepakking voor de rug.

Uit ontspanningsoverwegingen vinden onze massages niet plaats in een duo-salon.

 1. 55 minuten
  € 48,50
 2. Duomassage & steampack prijs voor 2 p.
  € 88,50
Hoofdhuid-, nek- en schoudermassage

Tijdens de massage van schouders, nek en hoofdhuid ontspant u niet alleen, ook wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor afvalstoffen makkelijker en sneller verdwijnen. Deze massage is uitermate geschikt wanneer u last heeft van hoofdpijn, stress of spanning. Door lichamelijke blokkades op te heffen met een massage, ontspant u direct.

 1. 25 minuten
  € 32,50
Sportmassage

Nek-, rug-, schouder- en beenmassage

Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. De sportmassage is een zeer doelmatige massage, gericht op herstel van de spieren, en geschikt voor sporters en niet-sporters.

 1. 25 minuten
  € 32,50
 2. 55 minuten
  € 61,50
Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is, zoals de naam al zegt, een massage met ‘warme’ stenen. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat men dieper in het spierweefsel kan komen.

 1. 25 minuten
  € 32,50
 2. 55 minuten
  € 61,50
Voetreflex

Het principe van deze oude geneeswijze is dat bepaalde lichaamsdelen verbonden zijn met plaatsen op de voet. Door op de juiste wijze en op de juiste plaats op de voet te drukken kan stress worden weggenomen, wordt pijn verlicht en de gezondheid bevorderd.

 1. 55 minuten
  € 61,50