Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Lichaamsbehandeling

Onze lichaamsbehandelingen geven, naast ontspanning en verwenning, daadwerkelijk resultaat bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht, spier- en gewrichtsklachten. Ontdek zelf welke behandeling het beste bij u past.

Terug naar overzicht

Lichaamspeeling (scrub)

Een reinigende behandeling voor het lichaam waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Uw huid voelt na deze behandeling weer zacht en schoon aan. Goede voorbereiding op het zonnebaden en een peeling voorafgaand aan de lichaamspakking geven een fantastisch resultaat.

 1. Lichaamspeeling
  € 27,50
 2. Lichaamspeeling met lichaamspakking
  € 57,50
Lichaamspakkingen

De verschillende pakkingen hebben allemaal een eigen werking. Zo kan een pakking zeer geschikt zijn voor spierpijn, klachten of vermoeide/gezwollen ledematen. Er zijn ook pakkingen die hydraterend, afslankend, ontspannend of ontstekingsremmend werken. Erg populair is de cacaopakking, bijzonder geschikt bij het streven naar een passend gewicht en tevens goed voor een verbetering van de doorbloeding.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

 1. Lichaamspakking 45 min.
  € 42,50
 2. Lichaamspakking 2 pers.
  € 75,00
Ontharen met hars

Harsen is een manier van tijdelijke haarverwijdering. Aangroeien gebeurt hierna altijd met een zachte haarpunt, zodat er nooit harde stoppels ontstaan.

In het beautycentrum kunt u terecht voor harsen van onder- en bovenbenen, oksels, bikinilijn, rug, borst en armen.

 1. Onderbenen harsen
  € 28,50
 2. Onder- en bovenbenen harsen
  € 42,50
 3. Harsen deel rug
  € 29,00
 4. Harsen gehele rug
  € 41,50
 5. Harsen bikinilijn
  € 29,00
 6. Harsen oksels
  € 17,50