Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Massages

Ons wellnesscentrum biedt vele massages aan, van een klassieke ontspanningsmassage tot een Marokkaanse Hammam massage. Droom heerlijk weg terwijl onze specialisten de spanning uit uw lichaam wegkneden.

Terug naar overzicht

Ontspanningsmassage

Heeft u behoefte aan totale ontspanning? Kies dan onze ontspannende oliemassage van 55 minuten. Ook mogelijk als massage van 25 minuten voor bijvoorbeeld alleen nek, schouders en rug.

 1. 25 minuten
  € 36,00
 2. 55 minuten
  € 66,00
Sportmassage

Nek-, rug-, schouder- en beenmassage

Met behulp van verschillende massagetechnieken wordt de conditie van de spieren verbeterd. De sportmassage is een zeer doelmatige massage, gericht op herstel van de spieren, en geschikt voor sporters en niet-sporters.

 1. 25 minuten
  € 36,00
 2. 55 minuten
  € 66,00
Hot Stone massage

Een Hot Stone massage is, zoals de naam al zegt, een massage met ‘warme’ stenen. De combinatie van warmte en beweging zorgt ervoor dat men dieper in het spierweefsel kan komen.

 1. 25 minuten
  € 33,00
 2. 55 minuten
  € 63,00
Lomi Lomi massage

Dit bijzondere, ritmische Hawaiiaanse ritueel is een massage gericht op ontspanning. De massage, die 55 minuten duurt, wordt uitgevoerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de gehele lengte van het lichaam.

 1. 55 minuten
  € 67,50
Shiatsu massage

Een speciale Japanse drukpuntenmassage om de energiebanen van het lichaam optimaal te stimuleren. Er wordt gebruik gemaakt van de shiatsupunten die in verbinding staan met diverse organen.

 1. 55 minuten
  € 67,50
Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een zachte energetische massage met verwarmde massageolie en essentiële oliën. De massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de ayurveda).

 1. 55 minuten
  € 67,50
Voetreflex

Het principe van deze oude geneeswijze is dat bepaalde lichaamsdelen verbonden zijn met plaatsen op de voet. Door op de juiste wijze en op de juiste plaats op de voet te drukken kan stress worden weggenomen, wordt pijn verlicht en de gezondheid bevorderd.

 1. 55 minuten
  € 63,00