Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Oriëntaalse behandelingen

Geniet van een heerlijke oriëntaalse massage behandeling en kom helemaal tot rust. Beleef het echte Marokko met de Oosterse geuren en kleuren van Morjana. De producten van Morjana zijn fair trade en bevatten eerlijke en kostbare grondstoffen, zoals ghassoul, argan, dadels, sinaasappels, rozen en amandel.

Terug naar overzicht

Duo Spa oriëntaalse tempel ritueel

Ga samen in de relax-stand met onze nieuwe duo behandeling "Spa oriëntaal" en droom weg onder het genot van de heerlijke mystieke geuren.

Deze behandeling is uitsluitend per twee personen te boeken en wordt door één behandelaar uitgevoerd. De prijs is per persoon.

 • Oosterse tempel rugbehandeling inclusief scrub
 • Ontspannende olie massage rug
 • Rug pakking

Duur: 55 minuten totaal.

Kennismaking € 34,50 p.p. (normaal € 37,50 p.p)

 1. 55 minuten
  € 34,50
Massage, scrub en oliebehandeling op oriëntaalse wijze

Een heerlijke rug scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen in combinatie met een ontspannende rug massage. Met de heerlijke geurende mediterrane producten van Morjana voelt u zich na deze behandeling van de rug weer helemaal fris en schoon.

 1. 30 minuten
  € 35,00
Zeep massage en scrubbehandeling op oriëntaalse wijze

Een heerlijke rug scrub, intensieve zeepreiniging met een oriëntaalse inzeping. Dit gecombineerd met een ontspannende massage van rug en achterkant benen. Met de heerlijke geurende mediterrane producten van Morjana voelt u zich na deze lichaamsbehandeling van achterkant benen en rug weer helemaal fris en schoon.

 1. 25 minuten
  € 36,00
 2. 45 minuten
  € 53,50