Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Rituele massages

Geniet van een heerlijke Marokkaanse Hammambehandeling en kom helemaal tot rust. Beleef het echte Marokko met de Oosterse geuren en kleuren van Morjana. De producten van Morjana zijn fair trade en bevatten eerlijke en kostbare grondstoffen, zoals ghassoul, argan, dadels, sinaasappels, rozen en amandel.

Terug naar overzicht

Hammam massage, scrub en oliebehandeling

Een heerlijke rugscrub en een ontspannende rug-, schouder- en nekmassage met oriëntaalse geuren van Morjana. Na afloop voelt u zich weer helemaal fris en schoon en ruikt u heerlijk!

 1. 30 minuten
  € 35,00
Hammam zeep, massage en scrubbehandeling

Een heerlijke rugscrub, intensieve zeepreiniging en een ontspannende rug-, schouder- en nekmassage met oriëntaalse geuren van Morjana. Na afloop voelt u zich weer helemaal fris en schoon en ruikt u heerlijk!

 1. 45 minuten
  € 49,50
Kaarsmassage

De rug, schouders en nek worden gemasseerd met een soort kaarsvet. Zodra dit op de huid komt, wordt het een olieachtige substantie waarmee u een heerlijke ontspannende massage krijgt. Het kaarsvet bestaat uit 100% natuurlijk vet (kokosnoten- en sojaolie), gesmolten door het branden van de kaars.

De behandeling werkt ontspannend, verzachtend en hydraterend, maar ook ontgiftend, herstellend en verstevigend.

 1. 25 minuten
  € 35,00
Kokos scrub stempel massage

De eerste scrub stempelmassage met pure Kokos. De geur die tijdens de massage vrijkomt geeft een exotisch vakantiegevoel. Kokos stabiliseert bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor spankracht.

 1. 45 minuten
  € 49,50
Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een zachte energetische massage met verwarmde massageolie en essentiële oliën. De massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de ayurveda).

 1. 55 minuten
  € 61,50
Shiatsu massage

Een speciale Japanse drukpuntenmassage om de energiebanen van het lichaam optimaal te stimuleren. Er wordt gebruik gemaakt van de shiatsupunten die in verbinding staan met diverse organen.

 1. 55 minuten
  € 61,50