Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Rituele massages

Geniet van een heerlijke oriëntaalse massage behandeling en kom helemaal tot rust. Beleef het echte Marokko met de Oosterse geuren en kleuren van Morjana. De producten van Morjana zijn fair trade en bevatten eerlijke en kostbare grondstoffen, zoals ghassoul, argan, dadels, sinaasappels, rozen en amandel.

Terug naar overzicht

Massage, scrub en oliebehandeling op oriëntaalse wijze

Een heerlijke rug scrub voor het verwijderen van de dode huidcellen in combinatie met een ontspannende rug massage. Met de heerlijke geurende mediterrane producten van Morjana voelt u zich na deze behandeling van de rug weer helemaal fris en schoon.

 1. 30 minuten
  € 35,00
Zeep massage en scrubbehandeling op oriëntaalse wijze

Een heerlijke rug scrub, intensieve zeepreiniging met een oriëntaalse inzeping. Dit gecombineerd met een ontspannende massage van rug en achterkant benen. Met de heerlijke geurende mediterrane producten van Morjana voelt u zich na deze lichaamsbehandeling van achterkant benen en rug weer helemaal fris en schoon.

 1. 45 minuten
  € 49,50
Kaarsmassage

De rug, schouders en nek worden gemasseerd met een soort kaarsvet. Zodra dit op de huid komt, wordt het een olieachtige substantie waarmee u een heerlijke ontspannende massage krijgt. Het kaarsvet bestaat uit 100% natuurlijk vet (kokosnoten- en sojaolie), gesmolten door het branden van de kaars.

De behandeling werkt ontspannend, verzachtend en hydraterend, maar ook ontgiftend, herstellend en verstevigend.

 1. 25 minuten
  € 35,00
Kokos scrub stempel massage

De eerste scrub stempelmassage met pure Kokos. De geur die tijdens de massage vrijkomt geeft een exotisch vakantiegevoel. Kokos stabiliseert bindweefsel, verstevigt de huid en zorgt voor spankracht.

 1. 45 minuten
  € 49,50
Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een zachte energetische massage met verwarmde massageolie en essentiële oliën. De massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marmapunten (drukpunten uit de ayurveda).

 1. 55 minuten
  € 61,50
Shiatsu massage

Een speciale Japanse drukpuntenmassage om de energiebanen van het lichaam optimaal te stimuleren. Er wordt gebruik gemaakt van de shiatsupunten die in verbinding staan met diverse organen.

 1. 55 minuten
  € 61,50