Wellness & Beauty De Parel
Home Behandelingen Zonnestudio

Snel en moeiteloos een gezond kleurtje krijgen? Onze zonnebanken staan garant voor verantwoord bruinen in een plezierige ambiance.

Terug naar overzicht

Zonnestudio

In onze zonnestudio hebben wij de nieuwste professionele Hapro Luxura zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om hun klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche.

De Luxura X7 is een professionele zonnebank die gebruikt kan worden voor zowel beginnende als gevorderde zonners. Deze zonnebank staat bekend om zijn luxe, comfort, 3D surround met subwoofer en natuurlijk het prachtige bruiningsresultaat. De Luxura X7 heeft 42 x 160W UV-lampen met 4 x 400W SLi gezichtsbruiners en een mp3-aansluiting.

Tussen de lampen zijn SPr ‘spaghetti’ lampen geplaatst voor extra bruining van gezicht en decolleté. Een vriendelijke stem begeleidt u door het menu. Muziek naar uw keuze maakt de sessie een ware minivakantie. U kunt genieten van een heerlijke zonnesessie met een prachtig resultaat. Met dit filmpje krijgt u een indruk van de Hapro Luxura zonnebanken.

Bij uw eerste bezoek krijgt u advies op maat. Door middel van een intakeformulier bepalen we uw huidtype en kijken we hoeveel minuten u gebruik mag maken van de zonnebank of snelbruiner.

De zonnestudio is te gebruiken vanaf 18 jaar.

Bekijk het intakeformulier.

Huidtype - Omschrijving

 • Huidtype 1 - Uw huid wordt nauwelijks bruin en verbrandt zeer snel: u mag geen gebruikmaken van de zonnebank
 • Huidtype 2 - Uw huid wordt langzaam bruin en verbrandt snel: 1e sessie 5 minuten, volgende sessie maximaal 10 minuten
 • Huidtype 3 - Uw huid wordt makkelijk bruin en verbrandt zelden: 1e sessie 5 minuten, volgende sessie maximaal 15 minuten
 • Huidtype 4 - Uw huid wordt snel bruin en verbrandt zelden: 1e sessie 5 minuten, volgende sessie maximaal 15 minuten

De muntjes voor de zonnebank en snelbruiner koopt u per 5 minuten.

 1. Zonnebank 5 minuten
  € 3,75
 2. Zonnebank 20 x kaart
  € 67,50
 3. Snelbruiner 5 minuten
  € 4,50
 4. Snelbruiner 20 x kaart
  € 77,50